Tűzzsonglőr show műsorok

Vannak olyan események, ahol a látványvilág meghatározó. Akár a kezdetekben már a vendégek érkezésekor, akár a rendezvény közben, vagy a finálé pillanatában. Az alábbi tűzzsonglőr show műsorok kifejezetten az ilyen pillanatokra lettek tervezve. Kápráztassák el vendégeiket vagy közönségüket.

  • MEGOSZTÁS:

Tüzes Együttes

Látványos tűz show felvezetésként

TÜZES EGYÜTTES – TŰZBE HOZZA A BEMUTATÓK, FESZTIVÁLOK KÖZÖNSÉGÉT

Koncertek felvezetéseként, vagy bemutatók kezdéseként pillanatok alatt felfokozni a hangulatot? A Tüzes Együttes műsora garantáltan bemelegíti a közönséget!

Érdekel
tűzzsonglőr show műsor
  • MEGOSZTÁS:

Tűz(háttér)tánc

Koncertek és bemutatók tűzzsonglőr show elemekkel

TŰZ(HÁTTÉR)TÁNC A PRODUKCIÓK, BEMUTATÓK, KONCERTEK TELJESSÉGÉÉRT

Valami még hiányzik a produkcióból? A Tűz(háttér)tánc tökéletes megoldás arra, hogy a koncertek, divatbemutatók, megnyitók látványvilága hibátlan legyen! Előre elkészített koreográfiával, vagy a műsort támogató tüzes show-elemként is teljessé varázsoljuk a rendezvényt!

Érdekel
tűzzsonglőr show műsor rendelés
  • MEGOSZTÁS:
Forró a Hangulat
1-2 órás vendégvárás a bemutatókon, koncerteken

VENDÉGVÁRÁS A KONCERTEKEN, BEMUTATÓKON

Ne várassa feleslegesen a közönségét! A koncertek vagy bemutatók kezdetéig tűzbe hozzuk a látogatókat, a figyelmük a rendezvény végéig garantáltan nem fog lankadni! A Forró a hangulat tüzes showműsorral nem mindennapi fogadtatásban lesz részük!

Érdekel

Kérdés Esetén:

+36 70 260 8527

H - V

8:00 – 20:00

E-mail

tuzzsonglor@leguanok.hu

Magyarország

Budapest

LÁNGOLÓ LEGUÁNOK
TŰZZSONGLŐR TÁRSULAT

Országosan Rendelhető Tűzzsonglőr Bemutatók, Tűztánc és Tűzszínház. Professzionális Előadások az ország egyik legrégibb csapata. Infó&Rendelés