TŰZZSONGLŐRÖK RENDELÉSE SZÍNPADRA

RÉSZLETEK

TŰZZSONGLŐRÖK RENDELÉSE SZÍNPADRA

TÜZES EGYÜTTES & HÁTTÉR-TŰZTÁNC

Mikor a színpad előtt a nézők izgatottan várják, a pillanatot. Mikor mindenki kíváncsi. Az első percek az egész show hangulatát meghatározzák. Az általunk vitt színpadi látványvilágot több mint 10 éve fejlesztjük, így mára már a legnagyobb európai fesztiválokon Tv-s műsorokban is megállják a helyüket.
A műsor előtt egy igazán látványos felvezetést biztosítunk, ahol tűzbe hozzuk a közönséget, hogy utánunk már egy felfokozott hangulatú közönség várja az előadókat.

Ajánljuk tv műsorokhoz, nagyszabású koncertekre, szabadtéri színházi műsorokba, fesztiválokra, céges rendezvények/bemutatók megnyitójára.

  • MEGOSZTÁS:
Koncertekre, bemutatókra rendelhető tűztáncosok
Tüzes együttes - Tűzzsonglőr - Galéria / Képek

Tűz(háttér)tánc

Ha dolgoztál már együtt háttértáncosokkal, akkor ezt imádni fogod:
A koncert, a show, bemutató elnyűhetetlen látványeleme. Tapasztalt fellépőként, már teljes szinkronban mozgunk a művészekkel. Előre készített koreográfiával vagy csak show-elemként egészítjük ki a produkciót. Legyen az egy koncert, divatbemutató vagy megnyitó.

  • MEGOSZTÁS:

Adatok

Lángoló LeguánokTechnikai igények: Minimum 4mx4m-es akadálymentes és egyenes terület. Zárható öltöző, hangosítás, minimum 6m-es belmagasság (zárt tér esetén elszívó berendezés és 6m-es belmagasság).

Lángoló Leguánok

Árak az időpont, helyszín, zsonglőrök és fellépések száma valamint fellépő-idő szerint változik. Árajánlatért érdeklődjenek itt, vagy a +36-70 260-8527 telefonszámon.

Egy kis ízelítő, melyet több éven keresztül vetített a Duna TV és az M1 csatorna
Tűz(háttér)tánc - Tűzzsonglőr - Galéria / Képek

ÉRDEKEL

Kérdés Esetén:

+36 70 260 8527

H - V

9:00 – 19:00

E-mail

tuzzsonglor@leguanok.hu

Magyarország

Budapest

LÁNGOLÓ LEGUÁNOK
TŰZZSONGLŐR TÁRSULAT

Országosan Rendelhető Tűzzsonglőr Bemutatók, Tűztánc és Tűzszínház. Professzionális Előadások az ország egyik legrégibb csapata. Infó&Rendelés