Minden leendő ifjú pár álma, hogy az a bizonyos nagy nap, egy egész életen át tartó élménnyé váljon...

TŰZZSONGLŐR MŰSOR RENDELÉS ESKÜVŐRE

Légyott - Rendelhető tűzzsonglőr műsor esküvőre
RÉSZLETEK

TŰZZSONGLŐR MŰSOR RENDELÉS ESKÜVŐRE

LÉGYOTT

Tűzzsonglőr produkció Esküvőre. Különleges exkluzív élményre van szükség? A kifejezetten esküvőkre készített Tűzzsonglőr műsor meghitt és romantikus, pont olyan amilyennek lennie kell! A tűz igazán egyedivé és felejthetetlenné teszi a szertartást és tökéletesen passzol a lagzi emelt hangulatához is! Rendelhető ezüst vagy akár arany lakodalomra is! Tegye különlegessé a nagy napot!

  • MEGOSZTÁS:
Esküvőre tűzzsonglőr műsor
Esküvi tűzzsonglőr előadás

"LÉGYOTT" Esküvőkre tervezett műsor

Mindenki tökéletes esküvőt szeretne. Mindent megszerveznek és mindenre odafigyelnek. Minden a helyén. Már csak a hangulat nem szeretne beindulni. Ekkor jövünk mi egy varázslatos, hangulatfokozó, látványos tűzzsonglőr műsorral, ami igazán különlegessé és hangulatossá teszi a nagy napot.

tűzzsonglőr esküvőre

Esküvő- Tűzzsonglőr Műsor

Budapest (Károlyi kert)
Budakeszi (Julianna Major)
Fenyőharaszti (Podmaniczky kastély)
Gyömrő (Negresco étterem)
Budapest (Barabásvilla)

“LÉGYOTT” tűzzsonglőr műsor a tüzes lagzin:

Érzelmekkel teli, különleges esküvőre vágyik? Jól jönne pár kreatív ötlet a lakodalomra? Tegye felejthetetlenné a nagy napot egy igazán egyedi, szívet melengető esküvői műsorral! Az exkluzív élményre szomjazó szerelmeseknek tökéletes választás lehet a romantikus hangulatú tüzes táncos zsonglőr előadás.

De mit is takar ez valójában? 

Esküvőre tűzzsonglőr műsorVégre itt nyár a legkedvezőbb időszak az egybekelésre, a szerelmesek legnagyobb örömére! Az eszeveszett kapkodásban, ami a lagzi szervezésével jár, nagyon jól jönnek a kreatív esküvői ötletek. Ma már a hagyományos házasságkötésen túl, rengeteg különleges esküvői műsor közül lehet választani. Az egyedi megoldások, nemcsak feldobják a lagzi hangulatát, de kellőképpen lenyűgözik násznépet, amiről még évekig beszélhetnek!  A lakodalom egy életre szóló élmény a jegyespár életében, ezért nagyon fontos, hogy örökké emlékezetessé váljon! Minden jegyespár álma a tökéletesen szervezett  romantikus házasságkötés és az exkluzív élményt nyújtó álomszép szertartás. Ha extra élményről beszélünk, akkor a tűznél jobban semmi sem szimbolizálja a szerelmet. Hogyha mindezt látványos tűzzsonglőr elemekkel és érzelmekkel teli, kifejezetten esküvőkre koreografált művészi műsorral vegyítjük, akkor garantált az egyedi, szemet könnyeztető esküvői élmény.

Tűzzsonglőr produkció esküvőre:
Túl tüzes a menyecske? És ha, igen! Pont úgy jó! Ha a szerelem lángja megperzseli a kedves násznépet! 

A tűz a szenvedélyes örökké tartó szerelem szimbóluma. Közelebb hozza az embereket, és a melegével táplálja a kapcsolatot, ahogyan a szeretet élteti a családot.

A „LÉGYOTT”, kifejezetten esküvőkre koreografált tűzzsonglőr műsor, ami egy érzelmes romantikus hangvételű tűzzsonglőr előadás. A műsor az egymás iránt érzett szerelem művészi kifejezése. A finom érintés, az egymás felé közeledés az intimitás a táncos mozdulatok szépségében manifesztálódik. Igazán egyedivé és felejthetetlenné teszi a szertartást és tökéletesen passzol a megható pillanatokhoz is! 

Rendelje meg ön is a Légyott Tűzzsonglőr produkciót esküvőre és garantált a tüzes mennyegző! 

Tűzszonglőr Produkció Esküvőre

Adatok

Lángoló LeguánokIdőtartam: 10-15 perc

Lángoló LeguánokTűzzsonglőrök száma: 2 fő

Lángoló LeguánokMegjegyzés: Az előadás hossza a fellépők számának növelésével bővíthető!

Lángoló LeguánokZene: A műsor alapesetben CD-n vagy pendrive-on zenei aláfestéssel valósul meg.

Lángoló LeguánokTechnikai igények: Minimum 4mx4m-es akadálymentes és egyenes terület. Zárható öltöző, hangosítás, minimum 6m-es belmagasság (zárt tér esetén elszívó berendezés és 5m-es belmagasság).

Lángoló LeguánokA műsorunkat igény szerint alakíthatjuk. Variálhatjuk fellépőink számát, az előadás időtartamát, CD-s zenei aláfestésre, vagy élőzenére. Megjegyzés: Az előadás hossza a fellépők számának növelésével bővíthető!

Lángoló LeguánokÁr: Nettó 189.000.-Ft.

ÉRDEKEL

Kérdés Esetén:

+36 70 260 8527

H - V

9:00 – 19:00

E-mail

tuzzsonglor@leguanok.hu

Magyarország

Budapest

Az árak forintban értendők és az ÁFA-t illetve a kiszállási díjat nem tartalmazzák. A weboldalon feltüntetett árak és más tájékoztatások nem minősülnek ajánlattételnek.

LÁNGOLÓ LEGUÁNOK
TŰZZSONGLŐR TÁRSULAT

Országosan Rendelhető Tűzzsonglőr Bemutatók, Tűztánc és Tűzszínház. Professzionális Előadások az ország egyik legrégibb csapata. Infó&Rendelés