LED Zsonglőr / Fény Zsonglőr Show Műsor Rendelés

Amikor a környezet nem engedi meg, hogy a jeles eseményen tűzzsonglőr bemutató legyen, de szükség van valami igazán különleges látványosságra. A XXI. századi technológia és az évszázados tradicionális trükkök ötvözeteként született meg a FÉNYZSONGLŐR produkció.

Led zsonglőr műsor rendelés

A Led alapú zsonglőr eszközök ötvözik a zsonglőrködés és Tűzzsonglőrködés pozitív tulajdonságait a negatívumok elhagyásával. Egy olyan XXI. századi technológiáról van szó, ami rabul ejti a nézőket és a megrendelőket egyaránt. Végre olyan zsonglőr eszközök amik káprázatosak, de nem füstölnek. Nincs többé tűzgyújtási tilalom, nincs többé belmagasság korlát. Kicsi a hely a vendégváráshoz, de kell valami elegáns megoldás? A Led Zsonglőrök műsorára van szüksége!

Nem füstöl, nem meleg, abszolút biztonságos és szűk helyen is látványosan lehet vele játszani. Nehezen szellőztethető az Étterem/Bálterem/Konferenciaterem és még füstelszívó berendezés sincs, pedig jó lenne a hangulatot valami extravagáns műsorral feldobni? A Led technológiás zsonglőrök a megoldás! Műsoraink többségét Led alapú zsonglőr eszközökkel is elő tudjuk adni. Nem füstöl, nem meleg viszont nagyon látványos.

Optical Led Zsonglőr Show:

Falunapok, kisebb családi napok-céges rendezvények, magán rendezvények. Kis költségvetésű beltéri rendezvények látványos eleme. Konferenciák, bálok, szórakozóhelyek, fürdők, múzumok rendezvényeire.

Play of light

A Play of Light Led Zsonglőr show egy basic műsor a repertoárunkban, ami a kissebb költségvetésű rendezvényre van tervezve. Led Zsonglőreink 8-10 percben egy igen látványos helyenként pörgős, helyenként pedig lágyabb műsorral szórakoztatják a közönséget. A lányok nem csak a szépségükkel szándékoznak kitűnni a többi előadó művész közül, hanem magyarországon kevés számban fellelhető különleges eszközparkjukkal és játéktudásukkal is.​

ÉRDEKEL

2 Fő

8-10 perc

Eszközök: Led Ostor, Led Hulahoop karika, Pod Poi, V4 Mini Led Poi

159.000.-Ft

ÉRDEKEL

Game of light

2017 legsikeresebb ledes showműsora.Továbbfejlesztett 3 fős koreográfiák látványos fényeffektek, 15 perces ámulat. Ez a Game of light!  XXI. századi zsonglőr technológia színpadra tervezve. Egyedi rendezvények felvezetője, egy igazi hangulatfokozó show. Előre elkészített koreográfiák a legtöbb rendezvényre. Konferencia, gálaest, koncert, megnyitó vagy bemutató… 3 profi zsonglőr 1 produkcióban.

ÉRDEKEL

3 Fő

15 perc

Eszközök: Led Ostor, Led Hulahoop karika, Pod Poi, V4 Mini Led Poi

189.000.-Ft

ÉRDEKEL

Exclusive LOGO Light Show

Csúcshatás! Avagy amikor a cég arculati színei közül kirajzolódik a cég logója! Exclusive műsor az exclusive rendezvényekre. Ajánljuk: galéria megnyitójára, Flash Mob-okhoz, frissen bevezetni kívánt termékek reklámozásához, gerilla reklámkampányokhoz, Diszkók / Szórakozóhelyek, Sport csarnokok eseményeihez , filmforgatásokra

Play of LOGO

Főműsorszám előtt / elején és után / végén, 2 x 4 perces led zsonglőr show! Ahol a ledes eszközök fénytengeréből hirtelen kirajzolódik a rendezvény arculati színei közt a cég logója! Egy igazán káprázatos show-elem. Ajánljuk termék piaci bemutatására, konferenciára, céges rendezvényre, szeminárium nyitó vagy záró eseményére.​

ÉRDEKEL

2 Fő

2 x 4 perc

Eszközök: V3 classic Led Poi, Isis Led teknológiás szárny, Zebra Led Poi

189.000.-Ft

ÉRDEKEL

Hour of LOGO

A Hour Of Logo szolgáltatásban 4 fő Led Zsonglőr egy adott órában úgy biztosítja a folyamatos szünet nélküli vendégvárást, hogy egyszerre mindig 2 fő Led Zsonglőr van a vendégek közelében míg a másik 2 fő felkészül a váltásra. Látványos zsonglőrködés közben az eszközökön kirajzolódik a cég logója. Megnyitók, konferenciák, céges rendezvények különleges bevezetője.​

ÉRDEKEL

2-2 Fő (összesen 4 fő) A színpadon egyszerre csak ketten játszanak.

60 perc

Eszközök: V3 classic Led Poi, Isis Led teknológiás szárny, Zebra Led Poi

279.000.-Ft

ÉRDEKEL

Több mint 10 éves fennállásunk óta rengetegszer volt lehetőségünk nagyobb céges rendezvények, neves éttermek, sok sportcsarnok és számos múzeum felkérésének eleget tenni. Valami pluszt adni a vendégeknek és megrendelőknek zsonglőr és Tűzzsonglőr előadásainkkal / szolgáltatásainkkal. Minden fellépés alkalmával két közös dolgot fedeztünk fel.

-Az egyik, hogy szeretnének valami extra élménnyel szolgálni a vendégeknek érkezésükkor, ami már a bejárat közelében jelzi, hogy ez egy különleges rendezvény. Az ügyfeleink igénye egyhangúlag, hogy a vendégek már a bejáratnál érezzék a különbséget.

-A másik, hogy gyakran épületen belül szeretnék megvalósítani ezt a kápráztatást így elkerülvén a bürokráciával folytatott harcot/fölösleges többlet papír munkát, további engedélyek kikérését.

Viszont a beltéri Tűzzsonglőrködéshez sok kompromisszumra van szükség.

Jól szellőztethető legyen a helység, legjobb ha füstelszívó berendezéssel rendelkezik,  belmagasság minimum 4, de inkább 5 m-től kezdődne, füst érzékelő kikapcsolása…

Ezért mertünk egy nagyot álmodni és beszereztünk olyan Led alapú zsonglőr eszközöket, aminek segítségével ugyanazt a hatást tudjuk elérni mint a tűzzel, kompromisszumok nélkül.

led zsonglőr show
Rólunk mondták:

„Hihetetlen érzés volt, mikor a cég arculati színei közül egyszer csak kirajzolódott a logónk!”

„A hely tűzvédelmi besorolása tiltotta a nyílt láng használatát, de úgy érzem ez még jobb is lett.”

„A négyzetméter megvolt, de a belmagasság nem volt elég az étteremben a tüzes produkcióhoz. Végül a szülinapi bulin kirajzolódott az ünnepelt életkora. Gyönyörű pillanat volt!”

 

Kérdés Esetén:

+36 70 260 8527

H - V

9:00 – 19:00

E-mail

tuzzsonglor@leguanok.hu

Magyarország

Budapest

LÁNGOLÓ LEGUÁNOK
TŰZZSONGLŐR TÁRSULAT

Országosan Rendelhető Tűzzsonglőr Bemutatók, Tűztánc és Tűzszínház. Professzionális Előadások az ország egyik legrégibb csapata. Infó&Rendelés